Over ons

Ons team bestaat uit cardiologen, een verpleegkundig specialist en medewerkers met ervaring op alle deelgebieden van de cardiologie.

Ons team

De volgende behandelaars zijn werkzaam binnen de praktijk (klik op de foto voor meer informatie):

foto mattie 2

Dhr. M.G.C. Pieterse

Mijn motto is:
Omdat het hart de juiste aandacht verdient.

Cardioloog & directeur
Big-nummer: 19023259301

foto jutta

Mw. J.M. Schroeder-Tanka

Mijn motto is:
De patiënt staat centraal. Optimalisatie van de cardiologische diagnostiek en behandeling. Aandacht voor kwaliteit van leven.


Cardioloog, MD, PhD, FESC
Big-nummer: 89023807701

foto jobst

Dhr. J.B. Winter

Mijn motto is:
Wat ik belangrijk vind als dokter, maar nog meer als mens, is dat iemand zich begrepen voelt.
Cardioloog, MD, PhD
Big-nummer: 4902464401

Inez foto

Mw. A.W. Hagoort-Kok

Mijn motto is:
Niet alles wat kan, moet je willen.
Samen beslissen

Cardioloog, MD
Big-nummer: 9022122501

foto anilka

Mw. A.M. Zwartjes

Mijn motto is:
Elke patiënt verdient een luisterend oor, uitleg en aandacht. Door leefstijl aanpassingen onderdeel van de behandeling te maken kunnen veel klachten met minder medicatie verbeteren.

Verpleegkundig Specialist, MSc
Big-nummer: 49062630330

Filosofie

Poliklinische cardiologische zorg kan in sommige gevallen in een kleinere setting doelmatiger en efficiënter worden geleverd. Met dezelfde of hogere kwaliteit van zorg in een aangename en persoonlijke omgeving voor de patiënt. Dat is in feite de belangrijkste filosofie van Stichting Cardiologie Amsterdam. Uiteraard wordt gewerkt met de modernste apparatuur, gekoppeld aan een elektronisch patiënten dossier met verregaande automatisering.

Kwaliteit

Onze kliniek heeft het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) keurmerk. Dit staat voor veilige en hoogstaande gespecialiseerde zorg, welke jaarlijks opnieuw wordt getoetst. Voor meer informatie bezoekt u de volgende website: ZKN.nl

Gemak

Voor de interventies als dotteren, hartchirurgie en electrofysiologie (hartritmestoornissen) wordt samengewerkt met topklinische centra in Amsterdam. Hierbij leert de ervaring dat veel patiënten na een coronair angiografie (hartkatheterisatie), indien geïndiceerd, in dezelfde procedure gedotterd willen worden, zodat ze maar een keer “op tafel” moeten. Dit zal zoveel mogelijk worden aangeboden. Alles met het welzijn en het gemak van de patiënt als uitgangspunt.

De Stichting Cardiologie Amsterdam is door de minister van VWS in het kader van de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZI) erkend als instelling voor medisch specialistische zorg en is bovendien in het bezit van het ZKN-keurmerk.